20-06-06

kattenplaag

Onze buurman heeft een kat, musti genaamd. Een heel schichtig dier, dat het liefst onder mijn autootje slaapt. Tot ze mij ziet aankomen en er dan als een pijl uit een boog van onder wegschiet.
Onze overbuur heeft ook een kat. Een naamloze kat. Ze zat ooit eens in de boom recht voor onze deur. Daar heeft poezebeest vier uur gezeten. Na overleg met de buren besloten we toen de brandweer te bellen. Toen de brandweer in vol ornaat hun ladder tegen de boom wou plaatsen ging het beest ervandoor. Afgang voor de buren (en mezelf).

Maar waar ik het eigenlijk over wou hebben; er zijn twee nieuwkomerskatjes gesignaleerd. Twee pikzwarte katjes. Gisteren zaten ze weer te slapen op onze oprit. Het scheelde een kattenhaartje of we hadden kattenmoes. Les voor mezelf: voorzichter de oprit oprijden!
Volgens mij zijn die twee diertjes achtergelaten door toeries... Een koosnaampje met een illustere bijklank voor de toeristen die ons boeregat aan zee bezoeken.

Omalief heeft zich al ontfermd over de "zwartjes" (Volgens mij heeft ze iets met zwartjes... Ze vindt namelijk ook dat mijn volgende parner een zwarte huidskleur moet hebben. Maar dat is een ander verhaal)
Nuja, ik heb geen enkel probleem met nog twee beesten erbij.
Waar ik echter het schijt van krijg is dat die beesten het ongelofelijk leuk vinden om in het holst van de nacht voor mijn slaapkamervenster te miauwen om een potentiele partnerkat te versieren (musti? anoniemekat?).
Ik ben een dierenliefhebster van het eerste uur, maar toen ze vannacht voor de elvendertigste keer een serenade brachten, had ik zin om iets naar beneden te gooien... Ze hebben chance dat ik te lui was om uit mijn bed te kruipen!

12:29 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mja Zo'n bronstige katten voor je raam, 't is wreed enerverend. :-s

Gepost door: Portishoofd | 20-06-06

:-s Ja ik weet waarover je spreekt!
Wij hebben al lang een kattenplaag en ja nu willen die ook ineens allemaal een poezenvriendje (wie geeft ze eigenlijk ongelijk?)...alleen is mijn nachtrust ook verstoord!

En uilen zitten hier blijkbaar ook want dat is dan rond 3 uur niet zo stil...alhoewel die maken nog een slaapverwekkend geluidje!

Gepost door: visje | 21-06-06

De commentaren zijn gesloten.