11-07-06

bijna op reis

jaja lieve lezertjes, in de zomer valt mijn blogje een beetje stil. Cactus festival zorgde ervoor dat er drie dagen geen berichten gepost worden, en binnenkort ga ik er weer vier dagen op uit.
LONDEN!!! Vorig jaar ging ik er voor de eerste keer naar toe, en ik heb er mijn hartje verloren. Slenteren in oxford street, je vergapen aan de collectie van het british musem, griezelen in the london dungeon, bijna omver gereden worden door auto's die van de "verkeerde" kant komen, nog meer slenteren op de gezellige markten zoals covent garden, rommelmarktjes waar de rommel ver te zoeken is, hoofdrekenen over ponden en euro's, ...
ZALIG :)
Dit jaar dus opnieuw: de solden in londen: oxford street, carnaby street, bond street, spitallfields market, ... Harrod's laten we bewust links liggen.
Nog drie dagjes en het is zo ver :)
Mijn talenkennis is al opgefrist om blunders zoals vorig jaar te vermijden, de camera wordt opgeladen, eurootjes zijn omgeruild in ponden, morgen een grote koffer klaarmaken waar ik op voorhand niet te veel in ga steken :)
De rest van de zomer wordt super-low-budget, maar dat kan me niet schelen :)

 

Hopelijk word ik dit jaar van aanslagen gespaard... Hoewel ik me nog steeds afvraag waarom vrienden smsjes stuurden zoals: "meisje, leef je nog?"
Ik had eens niet moeten antwoorden *evilgrin*

 

***


En natuurlijk eerst nog D-Day (deel twee) op donderdag, om dan met een (hopelijk) gerust hartje op de eurostar te stappen :)

15:57 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) Londen is super natuurlijk, zeker als je zoals ik wat een anglofiel bent. Kan niet tegenvallen. Wat Matthysen betreft, voorraad is nog niet uitgeput hoor;-) En daarna : wait and see :-p

Gepost door: Portishoofd | 11-07-06

. Hm, ik wou net schrijven dat Londen idd de max is, maar dan valt mijn oog op 't feit dat Mr Bamboostick himself hier net voor mij zat en dat je blijkbaar ook een Matthysen bewonderaar bent ! Kan ni beter ! Zide wel da ik hier nog ga moeten komen lezen ! See you ! ;)

Gepost door: Lost Soul | 11-07-06

De commentaren zijn gesloten.