18-07-06

back!!!

hello lieve lezertjes!
Ik ben terug van Londen, the big city. Zwaar verbrand en vermoeide voetjes, maar dat is maar bijzaak. Wat wel telt is dat ik mijn engels weer opgefrist heb, mijn kleerkast uitgebreid is, en last but not least dat ik een hele toffe reis gehad heb met een schat van een vriendin! Een ongelofelijk geduldige vriendin moet ik er bij zeggen. Vooral in de klerenwinkels waar de gestoorde shopaholic (ik dus) helemaal uit haar dak ging.
Oxford street, carnaby street, covent garden, spitallfields market, ... We hebben het allemaal gedaan! En we kwamen met een rijkelijk gevulde koffer (suitcase inderdaad ;)) terug.
De duifjes op trafalgar square werden gevoederd, de wassenbeelden van madame tussaud nauwkeurig bestudeerd (en aangesproken ook eigenlijk...), de voetjes verfrist in de fontein van trafalgar square, de guiness werd geproefd en niet echt lekker gevonden, Hyde park werd bezocht en het uitgedroogde gras is ideaal om lekker om op te liggen, heel londen werd doorkruist met een sightseeing bus (wat we dus nooit meer doen, het is een hekseketel qua organisatie....), ....

I LOVE LONDON!
hoewel het er veel te warm en veel te druk was :)
Ik ga er zeker nog eens naartoe, maar ik denk dat ik wacht tot er weer aanslagen geweest zijn. Dan is het veel minder drukbevolkt :)Voor de prinsen: hier ziet u mijn voetjes (het rechterpaar op de foto)
Jaja, Insane Angel bestaat uit puzzelstukjes :)

16:17 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jawatte Inderdaad precies serieus verbrand, dat moet zeer doen. :-s

Gepost door: Portishoofd | 19-07-06

Welcome back ;)

Gepost door: Mzungu | 19-07-06

Welkom terug! Wij hebben vorig jaar in de winter ook zo genoten van Londen...
Groetjes.

Gepost door: Dagoke | 19-07-06

De commentaren zijn gesloten.