05-08-06

evidenties

Het is al iets meer dan een jaar dat ik terug thuis woon. Het was aanpassen. Huisregeltjes: niet te laat thuis komen, laten weten waar je naartoe gaat, met wie, ... Rekening houden met elkaar. Elkaar af en toe in de haren vliegen. Het hoort er bij. En het is toch een geruststelling om te weten dat er een plaats is, waar je altijd terug naar toe kan?

Twee jaartjes heb ik al mijn rijbewijs. Vreemd hoe zoiets vanzelfsprekend wordt. Vandaag ging ik de manoeuvres gaan inoefenen met een vriendin. "Hoe parkeer je?" Wel euhm, op het gevoel eigenlijk... Maar daar ben je als beginneling niet echt veel mee natuurlijk. Na veel gepruts, en paaltjes tellen, lukte het toch.
(vierde paaltje bij minder of gelijk aan 2 meter, het vijfde bij meer dan twee meter :))

Drie jaar ben ik single. Vriendinnen met liefdesverdriet lopen mijn deur plat. "hoe doe je het toch?" Ik weet het niet. Ik vind de juiste niet en ik heb geen zin om mijn tijd aan idioten te verspillen. Negen kansen op tien eindigt dat toch met een gebroken hart... En daar heb ik volledig geen zin in.

Al iets meer dan drie jaar ben ik "ziek". ik ben het gewend geraakt. Als mensen klagen over kleine akkefietjes heb ik het moeilijk om me in te leven. Hoe kun je je daar nu druk om maken? Dergelijke dingen gaan sneller voor bij dan je denkt. De echte schoonheid van het leven mag je nooit uit het oog verliezen.

Al tien jaar is hij er niet meer. Ik mis hem minder dan vroeger. Toen ik hem nog elke dag zag, had ik nooit gedacht dat hij weg zou kunnen gaan. Maar het leven gaat door. Ik heb zijn lessen onthouden. En hij leeft nog steeds verder in mijn herinneringen.

Zij is er al veertien jaar niet meer. Ik mis haar niet. Er waren dagen dat ik wou dat ze al veel vroeger weggegaan was. Ze is er nooit echt voor me geweest. Het lijkt alsof het altijd zo geweest is.

Vreemd toch, hoe je alles gewend raakt, en als evident gaat beschouwen...

22:38 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

summon the kraken johnny depp was hilarish fantastisch ;-)
en ja sommigen zien 'm voor Orlando...
why, i ask myself...
lol

Gepost door: lord cms | 05-08-06

mmh Ah, ja. gewenning. Het slijt inderdaad. Maar soms, soms niet. Maar ook daar valt mee te leven, dat weet je vast wel.

Veel liefs!

Gepost door: babs | 06-08-06

:-) amai amai... hoe serieus allemaal :-)

Maak er in ieder geval een fijne zondag van!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 06-08-06

De commentaren zijn gesloten.