07-08-06

dranouter 2

Het dagje dranouter zit erop. En het was geslaagd!!!
Met veel chance zijn we op het festivalterrein geraakt. Leve mappy! jammer dat wegenwerken er niet op staan... Ter volledigheid: we zijn ook even de zwarte berg opgereden, hebben net niet frankrijk bezocht, en zijn zelfs Las Vegas gepasseerd. Onvoorstelbaar é :)

Maar uiteindelijk kwamen we aan. Na een fikse wandeling van de parking naar het terrein, konden we de laatste vertellingen van vitalski horen. En dan richting de clubstage. Want wie was er daar....
CHRIS CHAMELEON!!! Als je hem niet kent: hij was de frontman van BOO! die twee jaar geleden gestopt zijn. Als fan vond ik dat ongelofelijk jammer, maar aangezien chris in zijn eentje verderdeed, was niet alles verloren. Het was dan ook een grote verrassing toen ik hem op de affiche van dranouter zag staan. We zaten lekker vroeg, op de tweede rij, klaar voor zijn optreden. En het was prachtig. Hij maakt geweldige geluidjes met zijn stem, heel het optreden was grappig. Een heel laconiek kopje heeft die kerel :)
Na het optreden heb ik zijn cd's aangeschaft, en ze zijn zelfs gehandtekend. Ok, mijn naam is verkeerd geschreven, maar vanaf nu mag je me alice (wonderland is the place to be!) noemen!!!

(en geef toe dames, tis nog e keuntje ook :))

 


Na Chris Chameleon waren er niet direct noemenswaardige optredentjes dus tsjoolden we wat rond op de wei. Op blote voetjes, door het gras. Vreemde persoontjes tegengekomen maar dat hoort bij festivals :) "mag ik op jouw voeten trappen" alsof ik daar ja ga op antwoorden...
En ook twee drankbonnetjes op de grond gevonden: hiephoi!!! (en een tshirt, en een button, en een humo-hoedje,... :p) Zelf zijn we niks kwijtgespeeld, hoewel ik mijn nieuwsbladslippers enkele keren een stapje achtergelaten heb.

Dan kwam jamie cullum aan de beurt. "tis klein moa tschiet verre" Ik zou het zelf niet beter kunnen uitdrukken. Wat een energie, in zo'n klein ventje. Onvoorstelbaar! Wel een beetje een groot ego... Maar dat zal zijn kleine lengte compenseren denk ik. Het optreden was wel geslaagd. Leuke covers: "don't you wish your boyfriend was short like me", een hoop gespring en heel het publiek was mee! (maar toch kon hij volgens mij niet tippen aan chris chameleon :p)

Na jamie cullum besloten we terug huiswaarts te keren. Maareuhm... Waar hadden we de auto ook al weer geparkeerd? Hier? Liep dat weggetje niet meer naar beneden? Of neen, minder? Stonden we niet naast een rode auto?
Na een half uurtje zoeken hebben we onze vierwieler terug gevonden. Braaf aan het wachten in het struikgewas. (wat ruist er door het struuuuuuuiiiiiiikgewas?)
De weg terug was ook best spannend. "hier moesten we naar rechts" dan een u bochtje. "en hier wast naar links" Nog eens draaien...
Tot we de bekende bordjes richting veurne tegenkwamen. Dit alles werd gepaard met het vertonen van onze zangtalenten (lees meezingen met de radio)

Leve festivalletjes, leve dranouter!
Tot volgend jaar (op blote voetjes, met een rok, en een opplooibare auto ofzo :))

15:36 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Leuk Leuk reisverslagje ... je kan natuurlijk ook altijd een grotere auto kopen of eentje die meer opvalt ;-)

Gepost door: d2d | 07-08-06

lucky you Hoe doe je het toch om steeds gratis tickets te winnen :-)
Ik was vrijdag met een vriend op dranouter en ook wij hadden 's nachts het probleem om onze auto terug te vinden, maar verder is het een prima festival ...

Gepost door: avalanche | 07-08-06

:-) kom nog maar eens terug kijken... ;-)
of luisteren naar de freggels

Gepost door: Ourlipsaresealed | 08-08-06

De commentaren zijn gesloten.