10-09-06

Op stap met Insane Angel!

Ik verwaarloos mijn blogje een beetje de laatste tijd. Deze post is een verslagje van een typisch avondje (of weekendje) op stap met Insane Angel. Zo zie je dat ik het echt wel druk heb, en dat bloggen ergens onderaan mijn to-do lijstje staat:

Eergisteren hield ik toezicht op een kinderfuif. Help me onthouden dat ik nog niet aan kinderen begin. In twee uur en een half deden de volgende zaken zich voor: een verzwikte enkel, een blauw oog/kaak door een wilde indianendans, een hyper-aanval van een kind dat zich opsloot in het toilet, onverklaarbaar bloed op de grond, twee pyromaantjes, bijna-diefstal, enz...
Daarna moest ik nog helpen op een andere fuif (voor volwassenen :p) waar ik achter wan-betalers heb gehold, een bijna-hartinfarct kreeg van iemand die vanuit de struiken te voorschijn sprong en mijn voet heb omgeslaan door een stomme trap.
De volgende dag ging ik prijzen gaan ronselen voor de quiz van ons jeugdhuis. Na zo'n 100 keer hetzelfde zinnetje afgerammeld te hebben, gingen we met een autokoffer vol prijzen naar een klein festivalletje. Wie kom ik daar tegen? De matroos... in vrouwelijk gezelschap.... En ik kon niet eens een praatje maken met hem, want door die kinderfuif en de prijzen-ronsel-ronde had mijn stem het volledig laten afweten.
Na enkele optredentjes besloten we iets te gaan eten. Toen de scampi's voor mijn neus gezet werden belde HIJ (jaja, niet de matroos, maar de man aan wie ik al veel te veel posts opgedragen heb). Drie maanden had ik hem niet gehoord en dan dook hij weer op: "wat doe je vanavond?"
Maar ik ga verder met mijn verslagje, zo dat u zelf kan ondervinden dat ik GEEN tijd had voor hem!!!
Na de overheerlijke scampi's, bezochten we een cafeetje, waar het best rustig was. Dus gingen we naar een soort van disco, waar het net bacardi-cola avond was. En ik was bob....
Nuja, we hebben enkele aanwezigen gelukkig gemaakt met free bacardi en besloten om nog wat verder rond te hotsen.
De route werd in omgekeerde volgorde afgelegd: terug naar het café, waar het nog altijd rustig was en dan terug naar het festivalletje. Daar zijn we dan nog enkele uren blijven plakken. Tot de vermoeidheid bij ons alletwee toesloeg en we ons bedje opgezocht hebben.
Vandaag heb ik sinds lange tijd eens zalig lang uitgeslapen! Mijn stem is nog niet 100% in orde, maar ik heb nog vijf dagen om te recupereren.
Dan staat Leffinge Leuren op het programma! Nadien ga ik vast weer mijn stem kwijt zijn....

23:08 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hehehe tja, kinderen en lastige venten. Ge ligt precies goed in de markt;-)Nooit gedacht dat dat een nadeel kon zijn, maar aan je posts te lezen kom je de schraalste mannelijke exemplaren tegen. Sterkte:-)

Gepost door: Portishoofd | 11-09-06

De commentaren zijn gesloten.