21-09-06

herboristje in spé!

kijk eens aan. na slechts vier dagjes al een nieuw berichtje!
Gisteren had ik mijn eerste les herborist, avondopleiding. Prachtig! ik zie het echt volledig zitten. Natuurlijk krijg je van de eerste les geen volledig beeld, maar wat ik nu al gekregen heb, smaakte naar meer.
Volgende week deel twee: een practicum. Insane angel gaat met een loep en mesje plantjes analyseren! (ok, het is vast niet zo spannend als de dissectie van de duif, ten tijde van het middelbaar onderwijs. Toen vielen er twee klasgenootjes flauw, maar ik ben toch razend benieuwd!)

Voor de rest blijft het redelijk rustig. Behalve dat D me met een lief wil opzadelen. Ik heb amper de tijd om een blogje te posten... laat staan dat ik een lief voldoende tijd kan geven. En zulke geforceerde blind dates zijn eigenlijk het laatste wat ik wil. Maar als D iets in zijn kop heeft, heeft hij het niet in zijn ***...
Lijdzaam ondergaan dus.
Hij zei er ook bij, dat als de blind date misging, ik een gemotoriseerd "vriendje" krijg. Ehum... Grote bek, klein hartje? of klein ******?

tot de volgende ;)

19:29 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) een klein ******? moet dat dan geen kleine? zijn?
fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22-09-06

flauwvallen? Zou er iemand zo zwakhartig zijn dat die flauw zou vallen bij het dissecteren van die bloem? Hou ons op de hoogte moest dat gebeuren :-)

Gepost door: B-BOB | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.