13-11-06

Boekenbeurs en Bellewaerde

De vaste bezoekertjes weten het vast al: ik heb ongelofelijk veel geluk met wedstrijden. Vorige week stond er dus een bezoekje aan de boekenbeurs en bellewaerde op het programma.

Bellewaerde was op zijn minst interessant te noemen. Een typisch Belgisch weertje; zon en regen, afgewisseld in een onvoorspelbaar ritme.
We waren dus zeiknat. Het beste kwam in de namiddag. Het zonnetje scheen, en we besloten om op El Volador te kruipen. Een attractie waarbij je omhoog gaat, rondgedraaid wordt en nog eens naar alle hoeken beweegt.
De rugzakken (waar de anorak inzat) werd aan de kant gegooid en op het moment dat we de beveiliging dichtklikten begon het te hagelen. Toen dat ding de lucht in ging, kwam er nog een stormwind bij, extra regen en natuurlijk: nog meer hagel. Van een adembenemende attractie gesproken: als je je benen niet introk, kwamen die in het water van de fontein terecht.
Moet ik nog vermelden dat we ons konden uitwringen? Maar we hebben van de nood een deugd gemaakt. We waren toch al nat, dus zijn we direct maar op de splash gesprongen!

bellewaerde
En hier een prachtfotootje van mezelf (ik doe zo graag mysterieus!)
Tip: ik heb een jeansbroek aan *grijns*De boekenbeurs verliep rustiger (droger, warmer). Die dag heb ik wel mijn armspieren getraind. Via via was ik aan boekenbonnen geraakt, die ik daar mocht opmaken. Ik ben thuisgekomen met 5 leesboeken, 1 informatief boek, 7 strips, 1 DVD en 2 kookboeken.
De strips, een kookboek en 3 leesboeken zijn al goedgekeurd!
Een aanrader: Holy Cow van Sarah Macdonald
Een quote: "Een ding kan ik u wel vertellen, mevrouw. U bent terug in India om eens flink wakker geschud te worden. U zult hier dansen met de dood en herboren worden. Uw karma zal zo veel schakeringen hebben als een kameleon..." 
Jaja, het reisje nadert met rasse schreden. Deze week zal ik even speldenkussen spelen, zodat ik niet met ongewenste souvenirs naar huis kom.


 

03:02 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Veel plezier en genieten maar! voor de komende reis.
Jij gaat zeker de eerste prijs krijgen met dat geschrijf: Misschien nog een boek of vijf?

Gepost door: gidsjoris | 15-11-06

Tiens Is Bellewaerde zo laat op't jaar nog open? Soit, succes met de poëziewedstrijd!

Gepost door: Portishoofd | 15-11-06

dus jij gaat naar India ... ? serieuze cultuurshock, be prepared :)

Gepost door: roedi | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.