27-11-06

Roadtrip

Gisteren was een van mijn beste vrienden jarig. Dertig! Tram drie! Een nieuwe voordeur!
Aangezien hij ook naar mijn verjaardagsfeestje afgezakt was (en omdat ik hem toch wat wou plagen met zijn "dertigste") heb ik gisteren 150 km (twee keer! dus 300 in totaal) afgelegd.
Hij woont immers in Doel, in een kraakpand. Maanden geleden kwam hij zelfs in het nieuws met zijn "illegale horecazaak".
Nuja, de rit erheen verliep ongelofelijk vlot. Het was de eerste keer dat ik zelf moest rijden. Bij de vorige bezoekjes kon ik steeds mee met iemand, maar dit keer was insane angel de bestuurder, met een (goede!) copiloot naast mij.

Het bezoekje was ongelofelijk gezellig. Zolang er Leffes zijn, is hij gelukkig. De terugkeer ging echter grandioos mis. Voor wie het niet weet: Doel ligt ongelofelijk afgelegen!
Voor de heenrit hadden we een routeplan afgeprint. Dat hadden we beter ook gedaan voor de terugreis...
We wisten niet meer waar we moesten afslaan, dus op goed geluk reden we rechtdoor. Aan 50km/u waar je 90 mag. Met de grootlichten aan...
We werden ettelijke kilometers achtervolgd door een politiewagen. Ik geef die flikken eigenlijk groot gelijk; we zagen er verdacht uit. Toen mijn vriendin me zei dat ik mijn "fars" nog aanhad, deed ik per ongeluk mijn lichten volledig uit. En bij het eerstvolgende verkeersbord stopten we redelijk abrupt, om onze route te plannen.
En toen sloeg de politiewagen af en waren we helemaal alleen.... Met enkel de lichtjes van de schelde aan onze linkerzijde.
En Roeltje, je gaat het niet geloven, maar we zijn zelfs in Melsele beland!
Na een rit van twee uur waren we uithongerd thuis.
Leve Doel! Spookdorpen hebben echt hun charme. En krakers zijn supersociale mensen!

10:54 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hmm ff een reactie op je berichtje : in een boerengat aan de zee zou dat net geen probleem moeten zijn : zie bakvissen en zeetongen ;-)Nee, just kiddin'.

Gepost door: Portishoofd | 28-11-06

groetjes van de lichtjes van de schelde, ik zit op de rechterzijde ! :-)

Gepost door: roedi | 28-11-06

Doel..kan er een mooiere naam voor een polderdorp bestaan? Heerlijk toch.

En de kraakpandjes, het hééft wel iets.
Ik wacht alvast op het eerstvolgende parfumwerk dat er een galabal op oudejaarsavond gaat organiseren.

Gepost door: Trucido | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.