31-03-07

stof is niet sexy..

Op het moment dat ik eindelijk klaar ben met het schuren van mijn twee laatste kasten (in passende outfit vol verfvlekken, stof en met met nog meer stof op mijn gezicht en in mijn haar) gaat de deurbel.
En wie staat er voor de deur... Twee knappe agenten.
"Goedemiddag juffrouw, hebt u deze middag iets verdachts gehoord?"
"niks verdacht, enkel mijn schuurmachine"

Ze keken even raar naar me, en vervolgden dan hun weg van gerechtigheid naar de buren...
Dan staan er eens twee knappe mannen voor mijn deur :(

(ps: huisje bijna klaar!)

15:51 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-03-07

goedkoop renoveren met insane angel!

ok, hier volgen de gouden tips van mezelf voor iedereen die (lowbudget!) wil renoveren of decoreren! (ge moet er wel geduld voor hebben)

1. kringloopwinkels bevatten prachtige meubels!!! kijk verder dan die afgebladderde verflaag, haal er een schuurmachine bij (er is wel iemand in de omgeving die dat heeft), pak een stoeltje, een zak m&ms (ik raad de blauwe aan!) en een stofmasker. En dan doorgaan tot je je armen niet meer voelt! maar onder al die vieze lagen verf, zit er echt iets prachtigs!
ikzelf heb al zes stoelen en één salontafel op deze manier onderhanden genomen!

2. Heel je interieur krijgt een andere look met nieuwe deurkrukken. Het is één van de goedkoopste manieren om de boel op te frissen!

3. Een laagje verf op een radiator lijkt veel werk, maar het is maar een paar uur tandjesbijten en zo wordt het in plaats van een stom verwarmingstoestel een kleurig deel van je interieur!

4. Aangezien ikzelf soms iemand ben die te verf durft gaan met felle kleuren (dat appelgroene bureau was misschien niet mijn allerbeste idee), heb ik me laten inspireren door een serie van kleuren die op elkaar afgestemd zijn. Meer bepaald coloresdelmundo van levis (www.coloresdelmundo.com). Je kan gewoon niet fout combineren!!! (drie keer raden welke twee kleuren-lijnen ik gebruikt heb ;))

5. GEWOON DOEN! Het is even afzien, maar het eindresultaat is de moeite. 
Ik ben momenteel nog volop bezig met de afzien-fase ;)
Nog een weekje of twee en het is klaar (hoop ik :)) 

20:34 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

08-03-07

excuses

ik heb mijn blogje de laatste tijd (weeral) wat uit het oog verloren... Gelukkig heeft Roedi me even op de vingers getikt ;)
 India lijkt al zo lang geleden, maar het is enkel een grote maand.
Het verslag stop ik dus, want live goes on :)
Ik ben zoals jullie allemaal kunnen lezen veilig thuisgeraakt, maar ik het scheelde niet veel of insane angel had nooit meer geblogd. De terugreis was namelijk nog hectischer dan de heenreis... Toen we in de lucht zaten zei de piloot: "ladies and gentlemen, this is not a drill. We're having some difficulties with the engine and we'll return to the airport immediatly"
DOODSANGSTEN!!! En het enige wat ik kon denken "shit, hoe gaan mijn kadootjes dan bij mijn vrienden geraken" jaja, je denkt dan pas aan wat echt belangrijk is...
Nuja, 18u later dan gepland zijn we uiteindelijk veilig thuisgeraakt.

En nu ben ik alweer bezig met mijn volgende project. Mijn huisje opknappen! Renoveren op z'n Debbie Travis (ik haat haar, ik haar haar!) die alles zo simpel laat lijken, terwijl het eigenlijk aartsmoeilijk is...
De laatste drie weken ben ik in mijn vrije tijd non stop bezig geweest met plamuren, schuren, schilderen, schuren, nog meer schilderen, bijwerken, verfvlekken afkuisen en de brico bezoeken.
Ik ben een echte doe-het-zelfvrouw aan het worden!!!
En in tegenstelling tot madam Travis doe ik het zelf! Ik heb geen team om te commanderen ;)

16:01 Gepost door *** | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |