17-09-07

van tapdans tot rock (enzo)

Jaja lieve mensjes

Ik leef nog! En u had het vast al geraden: ik heb het veel te druk... Ik zou me moeten schamen en dat doe ik dus ook... (bij deze *schaam*)

Moest u zich afvragen hoe het komt dat een werkloze jongedame geen tijd vindt om te bloggen, som ik hier kort even op wat ik zoal uitgestoken heb de laatste tijd:

1. LEFFINGELEUREN! Inclusief porto, passievruchtenjenever, weinig goede bands, en veel te koude nachten!

2. TAPDOGS: klikklakklikklak met lichtjes, water, special effects, ballen, ondersteboven hangende mensjes, en dergelijke dingetjes

 3. SCHILDEREN: jaja, mijn huisje is klaar en nu assisteer ik bij oma thuis. Deuren, muren, en een déja vu gevoel :p

4. SCHRIJVEN: Ik moet me elke keer weer haasten om mijn columns (op vrijwillige basis gelukkig) op tijd klaar te krijgen, ik ben bezig aan een boek en binnenkort mag ik ook nog aan een thesis beginnen waar ik al informatie voor aan het verzamelen ben!

5. SOLLICITEREN: daar doen we ook lekker lustig mee verder

6. OPRUIMEN: want ik heb eigenlijk ongelofelijk veel spulletjes die ik nu aan het uitmesten ben. Vrienden worden gelukkig gemaakt en de rest wordt verkocht zodat ik een extra zakcentje heb!

7. HUISJE ZOEKEN: maar wat is het leven duuuuur!

8. DOKTERS BEZOEKEN: professoren in het verre Leuven, huisartsen, "deskundigen" van de CM en de RVA, tandartsen, kinesisten, ....

9. DIEREN: erg dat ze hier pas onderaan mijn lijstje komen, maar uiteraard gaat ook een groot deel van mijn tijd naar mijn lieve beestjes

10. SOCIAAL CONTACT: anders sterf ik in eenzaamheid :p

11. en tussendoor VARIA dingetjes zoals vandaag: het maken van kweeperenmoes (waar ik toch wel zo'n 3u mee bezig ben geweest.... U wil niet weten wat er mis ging, want het is te belachelijk voor woorden :p)

23:49 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wow drukke bezigheden!
Geniet er van!

Liefs!

Gepost door: visje | 30-09-07

Hey, dat is lang geleden Benieuwd of je hier nog terug komt. Laat je iets weten als het zover is? Groetjes!

Gepost door: Gidsjoris | 01-12-07

De commentaren zijn gesloten.